cellux-pack.hu

Céginformáció

Cégünk csomagolóanyagokat gyárt és forgalmaz. Henkel ipari ragasztók, egy- és kétoldalon tapadó ragasztószalagok és a csomagoláshoz szükséges stretch és zsugorfóliák forgalmazásával foglalkozik.

Az egy- és kétoldalon tapadó ragasztószalagokat, valamint stretch fóliákat célgépeinkkel egyedi méretre gyártjuk tököli telephelyünkön. A Cellux Pack Kft 2010-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Termékeinket belföldi és külföldi piacokon egyaránt értékesítjük. Célkitűzésünk, hogy szakmai tudásunk és lehetőségeink szerint, meglévő és leendő partnereink elvárásainak megfeleljünk, amelyre az évtizedes tapasztalatunk és versenyképes áraink adnak garanciát. Folyamatosan bővülő és óriási raktárkészletünk garanciát és biztonságot jelent Ön és vállalkozása részére.

Az öntapadó ragasztószalag technikában több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, valamint segítő tanácsaikkal rendelkezésre állnak azok a szakértők, akik a 1980-as években részt vettek a CELLUX ragasztószalagok magyarországi bevezetésében.

Cégünk elkötelezett az új trendek iránt a csomagolástechnika területén, nyitott az új technológiák és termékek bevezetésére és az ehhez szükséges beruházásokra.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és a jövőben Önt és vállalkozását az elégedett partnereink közt üdvözölhetjük!