Több ezer termék raktáron
ipari alkalmazásokhoz

Tekintse meg kínálatunkat!

Csomagoló ragasztószalag

Csomagoló ragasztószalagok

A csomagoló ragasztószalag elengedhetetlen termék azok számára, akik árut szállítanak vagy csomagolnak. Ragasztószalagjaink könnyen alkalmazhatóak, biztonságosan rögzítik a csomagokat, rakatokat, így azok sérülésmentesen érkeznek a megrendelőhöz vagy a rendeltetési helyre.

Egyoldalon tapadó ragasztószalagok

Egyoldalon tapadó ragasztószalagok

Az egyoldalon tapadó ragasztószalagok különösen hasznosak azok számára, akik építkeznek, felújítanak, vagy különböző kreatív projekteken dolgoznak. Könnyen ragadnak különböző felületekre, papírra, műanyagra, fémre, faanyagra és még sok más felületre.

csomagoló fóliák

Fóliák

A csomagoló fólia széles körben alkalmazható az élelmiszeriparban, az iparban, a kereskedelemben és a mindennapi életben. Segít a termékek védelmében, azok hosszabb élettartamának, valamint a frissesség és a minőség megőrzésében.

Henkel ragasztó

Henkel diszperziós és hotmelt ragasztók

A Henkel nagy múltú, elismert gyártó. Diszperziós ragasztói vízbázisúak, jó tapadási tulajdonságúak, gyorsan száradnak és tartósan rögzítik az anyagokat. A hotmeltek hőre olvadó ragasztók, amelyek gyorsan kötnek, kiváló tapadásúak, ellenállnak a nedvességnek.

Kétoldalt öntapadó ragasztószalagok

Kétoldalt öntapadó ragasztószalagok

A kétoldalt öntapadó ragasztószalagok olyan ragasztóréteggel rendelkeznek mindkét oldalukon, amely lehetővé teszi, hogy két felületet egymáshoz rögzítsenek. Rugalmas és hatékony eszközök, segítségükkel megbízhatóan rögzíthetünk különböző felületeket egymáshoz.

Maszkoló ragasztószalagok

Maszkoló ragasztószalagok

A maszkoló ragasztószalagok a festési és dekorációs projektek elengedhetetlen eszközei. Ezeket a szalagokat arra tervezték, hogy ideiglenesen rögzítsék vagy lefedjék a felületeket, amikor festenek vagy más munkát végeznek, és megakadályozzák a festék, lakk vagy más anyagok felkerülését a nem kívánt felületekre.