Termékeink

Csomagoló ragasztószalagok

Csomagoló ragasztószalagok

A csomagoló ragasztószalag elengedhetetlen termék azok számára, akik árut szállítanak vagy csomagolnak. Ragasztószalagjaink könnyen alkalmazhatók és biztonságosan rögzítik a csomagokat, így azok sérülésmentesen érkeznek a vásárlóhoz vagy az úti célhoz.

»
Egyoldalon tapadó ragasztószalagok

Egyoldalon tapadó ragasztószalagok

Az egyoldalon tapadó ragasztószalagok különösen hasznosak azok számára, akik építkeznek, felújítanak, vagy különböző kreatív projekteken dolgoznak. Könnyen ragadnak különböző felületekre, papírra, műanyagra, fémre, faanyagra és még sok más anyagra.

»
Fóliák

Fóliák

A csomagoló fólia széles körben alkalmazható az élelmiszeriparban, az iparban, a kereskedelemben és a mindennapi életben. Segít a termékek védelmében, hosszabb élettartamuk megőrzésében, valamint a frissesség és minőség megőrzésében.

»
Henkel diszperziós és hotmelt ragasztók

Henkel diszperziós és hotmelt ragasztók

A Henkel egy nagy múltú és elismert gyártó. A diszperziós ragasztói vízbázisúak, jó tapadási tulajdonságúak, gyorsan száradnak és tartósan rögzítik az anyagokat. A hotmelt ragasztók olvadékonyak, amelyeket forrón használnak, gyorsan kötnek, kiváló tapadásúak, ellenállnak a hőnek és a nedvességnek.

»
Kétoldalt öntapadó ragasztószalagok

Kétoldalt öntapadó ragasztószalagok

A kétoldalt öntapadó ragasztószalagok olyan ragasztóréteggel rendelkeznek mindkét oldalukon, amely lehetővé teszi, hogy két felületet egymáshoz rögzítsenek. Rugalmas és hatékony eszközök, segítségükkel megbízhatóan rögzíthetünk különböző felületeket egymáshoz.

»
Maszkoló ragasztószalagok

Maszkoló ragasztószalagok

A maszkoló ragasztószalagok a festési és dekorációs projektek elengedhetetlen eszközei. Ezeket a szalagokat arra tervezték, hogy ideiglenesen rögzítsék vagy lefedjék a felületeket, amikor festenek vagy más munkát végeznek, és megakadályozzák a festék, lakk vagy más anyagok elterjedését a nem kívánt területeken.

»