A Henkelről

A Henkel céget 1876-ban alapította Frizt Henkel, amikor föltalálta az első univerzális mosószert.

1923-ig a cég csak mosószerek gyártásával és az ehhez kapcsolódó termékek forgalmazásával foglalkozott. Ebben az évben a Persil csomagolásához használt ragasztóanyagok beszerzése bizonytalanná vált, és a Henkel a saját igényeinek megfelelő ragasztóanyagot kezdett el gyártani.

1969-ben debütált a Pritt, az első ragasztóstift. Majd az évek során fokozatosan fejlesztették a ragasztóanyagokat és bővítették a ragasztóanyagok típusait. Magyarországon 1987 óta működik partnerünk, a Henkel Magyarország Kft. 2012. 5. 16-án adták át Környén a legmodernebb technológiával felszerelt ragasztógyárat, ahonnan a közép- és kelet-európai országok ragasztóigényeit tudják ellátni.

A CELLUX PACK Kft. megalakulása óta működik együtt a Henkel Magyarország Kft-vel. Feladatunk a kis-, közép- és nagyobb üzemek ragasztóanyaggal és az ehhez szükséges szakértelemmel történő ellátása.

Ezek is érdekelhetik

A megfelelő szalag kiválasztása

A megfelelő szalag kiválasztása

Az elvégzendő feladat meghatározásával, a hozzá tartozó elvárásokkal a legtöbb ragasztási hiba kiküszöbölhető, és könnyen ki lehet választani a megfelelő szalagot az adott alkalmazásra. Ez úgy hangzik, hogy elég egyszerű, de nem az. A kétoldalon tapadó...

bővebben
Melyik kétoldalas szalag a legjobb?

Melyik kétoldalas szalag a legjobb?

A válasz természetesen az, hogy az alkalmazástól függ. Olyan szalag, amely minden feladatra tökéletesen alkalmas, nem létezik. A különböző felületek ragasztására különböző ragasztókra van szükség. Egy egyszerű papírt papírhoz való rögzítésnél nem szükséges speciális...

bővebben